Wonen

Wie op zoek is naar een passende woning in een aantrekkelijke woonomgeving slaagt zeker in het vernieuwde centrumgebied van Zaandam. In totaal worden hier ruim 2800 nieuwe woningen gebouwd met een eigenzinnig Zaans karakter.

De woningen zijn ontworpen door verschillende architecten. Daardoor is niet één woning hetzelfde. Er zijn woningen in verschillende prijsklassen en voor verschillende types woningzoekenden. Hier vind je een appartement of loft in het centrum van de stad. Maar ook een stadswoning of herenhuis dicht bij het groen. Het is zelfs mogelijk voor zelfbouwers om een kavel te kopen en een eigen droomhuis te verwezenlijken.

Door de goede prijs-kwaliteitverhouding is het voor zowel mensen van binnen als buiten de stad aantrekkelijk om hier te gaan wonen. Je krijgt veel waar voor je geld, op een plek in of vlak bij een bruisend stadscentrum en altijd vlak bij de natuur. Wie naar Amsterdam wil, neemt de trein: die vertrekt overdag wel tien keer per uur en is in net iets meer dan tien minuten op het Centraal Station van de hoofdstad.

Alle projectenHermitage Zaandam

Bestaand wonen

Toekomstig wonen


Ga naar Zaanstad.nl